Bilder från gådagen!

Publicerad 2012-10-22 13:19:22 i

Igår var Tina Kolhammar här! Vi hade en härlig dag utan regn.
 
Det började klockan nio på morgonen med en liten workshop som handlade om hur On Line leder till Freestyle och gick igenom varför vi leker On Line. Tina var noga med att vi måste veta varför vi gör det vi gör.
 
Jag tror att hästarna var lite morgontrötta dock! I alla fall Araberna!
 
Jag skulle kunna lägga ut tusentals bilder (inte riktigt, jag har bara ca 450 men ändå) men ni får nöja er med detta för stunden iaf...
 
Efter workshopen hade Dörthe sin första Freestyle lekiton någonsin! Det gick Kalasbra!
 
Efter Dörthes lektion hade vi Lunch och sen hade Eva en lektion för att lära sig grunderna i PNH! Helt fantastiskt att fler är intresserade och vill lära sig!
Eva hade även med sig världens sötaste föl! Lillan stal hela föreställningen genom att vara såhär söt!
 
Som avslutning var det dags för min Lektion.. Jag och Zamira Freestyle.. Mycket intressant!
Hanna och Stephanie börajde fota mig redan innan lektionen började.. så här kan man ju göra när man hämtar hästarna i hagen...
För min del tränade vi mycket på övergågar -att göra dem till en lek och isoleringar -som att kunna be framdelen flytta ett steg, eller bakedelen för den deleln. Tina påminde mig åter om att göra en sak i taget och ta hand om hästens behov först.. Haha, Zamiras behöv för att kunna koncentrera sig igår var tydligen att galoppera fort som tusan några varv;) Tur att hon inte brukar bocka längre iaf! Den där hästen är så cool och lär mig massor! Haha, galenpanna!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Dörthe Drewsen

Publicerad 2012-10-22 17:39:38

Hurra jag snodde bilderna och la upp de på PC. Vilken fin dag vi hade!!! Tack!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

frydahaa

Hej! Jag heter Frida. Jag Driver hästverksamheten på Ed Sjögård (www.edsjogard.se) och bloggar om den på www.edsjogard.wordpress.com. Här bloggar jag dock om annat.. Det är möjligt att det slinker med något hästigt, arkivet är fullt av hästiga saker och det är mitt liv också så du får stå ut!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela